Útulný srub v Podkrkonoší

30. 8. 2019

Místo ložnice dětský pokoj pro dvě holčičky...

Příběh nového dětského pokoje a ložnice se začal psát před rokem, kdy mě oslovila Klára, která žije se svou rodinou v nádherném srubu v Podrkonoší.

Jejím přáním byla vyměna velké ložnice s šatnou za menší dětský pokoj pro dcery. A tak jsme se sešly a společně vytvořily nadherný prostor pro spánek, hru i odpočinek.


Koncept interiéru byl navržen v souladu s jedinečnou atmosférou srubu. Z původního malého pokojíčků se rodiče rozhodli vytvořit vlastní ložnici, kde maximalně využijeme každé volné místo pro úložné
prostory na oblečení.

Pod oknem si přála paní Klára domácí relaxační kout. Interiér ložnice jsme prosvětlili a opticky zvětšili díky bílému nátěru půvopdně tmavých palubek.

Nábytek jsme nechali vyrobit na míru, takže pasuje přímo do prostor ložnice. Dvířka a korpusy jsou stříkané bílým matovým lakem a doplněny černými stylovými úchytkami.


Nový dětský pokoj je situován na severní straně. Z tohoto důvodu bylo třeba vyměnit původní tmavé palubkové obložení za bílé šikmé stropy.

Každá z dívek má své místo na hraní, spaní, kreslení a psaní úkolů. Nechybí dostatek úložných prostor pro oblečení, hračky a knížky.

Díky symetrii celé dispozice, světlým barvám i mandalám působí interiér harmonickým a uklidňujícím dojmem.

Libí se Vám stylové bydlení ve srubu?
Sjednejte si se mnou nezávaznou schůzku

Zpět

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace